Werkplaats

Kan het werk om welke reden dan ook niet op locatie gedaan worden? Dan halen we met onze vrachtwagen de machine op. Of de klant brengt deze zelf naar Borssele. We ontvangen u graag in onze werkplaats, waar we best wel trots op zijn. Hier werken we iedere dag aan een optimale omgeving om service te verlenen. Want dat is wat we graag doen.

Als dealer hebben we bij zowel Hiab als Linde het voordeel dat we direct contact hebben met de fabrikant. Of het nu gaat om originele onderdelen, om technische ondersteuning of om training: het grote voordeel van dealer zijn is dat de lijnen met de fabrikant kort zijn. Gegarandeerd dat we daardoor snel kunnen schakelen.

Onze service kenmerkt zich door:

  • onderhoud altijd minimaal volgens fabrieksvoorschrift te doen
  • reparatie met garantie op wat we hebben gedaan
  • goed en snel, in die volgorde
  • staan voor wat we doen en dat uitleggen: wat hebben we gedaan en waarom?
  • BMWT en TÜV keuring

Om ons serviceniveau op peil te houden, horen we graag waar we kunnen verbeteren. Uw terugkoppeling is daarbij van groot belang! Laat het ons weten, ook als iets niet zo goed liep als u en wij hadden gedacht.

Geregeld nemen onze ervaren monteurs leerlingen mee om hen in de praktijk het vak bij te brengen. Door middel van deze werkwijze houden we ons team jong en dragen we bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.