Hefmatic volledig naar Borssele

In september 2023 heeft Hefmatic het bedrijf De Nood Groep te Kapelle overgenomen. Het doel van deze overname was het versterken van Hefmatic door het team uit te breiden. Inmiddels zijn we een half jaar verder en is het tijd om de balans op te maken. We zijn trots om te melden dat we het doel dat we voor ogen hadden hebben behaald! Ons team is gegroeid en de integratie is met succes in gang gezet. Om efficiënt en prettig te kunnen werken gaan we wel een aantal zaken veranderen. Zo is gebleken dat het voor ons niet rendabel is om op 2 locaties die dichtbij elkaar liggen te blijven werken. Daarom worden de activiteiten samengevoegd op 1 locatie, te weten Borssele. Een aantal zaken blijft gelijk, maar er gaan ook dingen veranderen. We zetten het in dit bericht op een rijtje:

  • Alle activiteiten worden de komende weken overgeheveld naar Borssele.
  • Dit houdt in dat we alles met betrekking tot Linde, Hiab, Takeuchi, Schäffer en verhuur van hoogwerkers vanuit Borssele coördineren.
  • Per 14 maart werken we niet meer voor klanten op de locatie Kapelle.
  • Bijna al het materiaal en de voorraden krijgen een plek in Borssele.
  • Wat niet meegaat is de spuitcabine.
  • We stoppen met de hydrauliekservice in zijn huidige vorm. We willen immers graag goede service geven. Zoals het nu is ingericht is de afdeling hydrauliek echter te klein. Daardoor is deze afdeling te kwetsbaar om de kwaliteit te bieden die onze klanten van Hefmatic mogen verwachten. Geven we dan geen service meer op het gebied van hydrauliek? Zeker wel. Voor bijvoorbeeld het persen van hydrauliekkoppelingen op slangen bent u welkom op onze locatie in Borssele. Maar we gaan niet langer 24 uursdienst voor hydrauliek in algemene zin verzorgen. Als hydrauliekcomponenten verbonden zijn aan onze merken geldt dit natuurlijk niet. Hiervoor blijven we 24 uur per dag oproepbaar via ons algemene telefoonnummer.
  • Het pand in Kapelle werd door ons gehuurd. De huur is opgezegd. Wat er met het pand gebeurt is aan de eigenaar van het pand.

Door onze activiteiten samen te voegen kunnen we sneller schakelen en meer continuïteit bieden. Aan intern transport, kranen en haakarmen, hoogwerkers en grondverzet. Ons team is er vast van overtuigd dat we met deze stap onze positie versterken doordat interne lijnen korter worden. Bovendien hebben we meer slagkracht door vergroting van ons team. We streven ernaar om de integratie voor 01-05-2024 te hebben afgerond.